گامی برای حفظ جوانان از انحرافات
علیرضا صادقی
با توسعه اینترنت متأسفانه افراد منحرف را می بینیم که همواره در تلاشند تا جوانان ما را از مسیر اسلام منحرف کنند. وقتی جوانان به دانشگاه راه پیدا می کنند، در آن محیط نیز افرادی که اعتقادات ضعیف دارند، در تلاشند تا آنها را به انحراف بکشانند.
البته همانگونه که مناظره ها در وبلاگ حسن آباد نشان می دهد، این منحرفان دلیلهای قوی و محکم ندارند و معمولا از طریق احساسات جوانها و محبت به آنها وارد می شوند و بیشتر سراغ کسانی می روند که نسبت به انقلاب و روحانیت خوش بین نیستند.
برای اینکه جوانانمان را در مقابل این تهاجمها بیمه کنیم، یکی از بهترین راهها این است که فرزندانمان را از کودکی و نوجوانی به حضور در مجالس مذهبی عادت دهیم هرچند تصور کنیم که در این مجالس چیزی یاد نمی گیرند؛ زیرا انس با این مجالس و با افراد مذهبی تأثیر فراوان دارد.
یک امر مشترک، مانند همشهری بودن، هم محله بودن، از یک خاندان بودن و ... ابزار خوبی است تا با تشکیل جلسات هفتگی یا ماهیانه، افراد گرد هم آیند و با قرائت قرآن، ارشادهای روحانی، برگزاری مداحیها به مناسبتهای مختلف، سفرهای گروهی و ... با معارف اسلامی آشنا شوند و نیز از مشکلات یکدیگر خبر شوند. چنین جلساتی برکات ارزشمند فراوان دیگر نیز به دنبال خواهد داشت و یکی از آنها تربیت مذهبی فرزندانمان است. وجود روحانی برای اداره این مجالس خوب است اما اگر روحانی در دسترس نیست، باز هم می توان چنین جلساتی را بدون حضور روحانی نیز اداره کرد.
پیشنهاد: حسن آبادیهایی که در شهرهای مختلف سکونت دارند، حسن آبادی بودن می تواند محور تجمع آنها دور هم باشد. مناسب است در هرشهر که حسن آبادیها ساکنند، شخصی که توانایی مدیریت اینگونه جلسات را دارد، همشهریها را گرد هم جمع کند و جلساتی با عنوان مثلا «حسن آبادیهای مقیم اصفهان»، «حسن آبادیهای مقیم قم»، «حسن آبادیهای مقیم تهران» و ... راه اندازی کند.
در حسن آباد نیز می توان نقاط مشترک را یافت و بر اساس آن، جلساتی را تشکیل داد؛ مانند «نوادگان میرعماد» و ... .
اگر چنین جلساتی وجود دارد، در تقویت آنها تلاش کنیم. این وبلاگ آمادگی دارد با معرفی این قبیل جلسات در ارتقای آنها یاری رساند.
همراه: 09133289435